Despre noi

Youth HUB este un spațiu-comunitate dedicat tinerilor antreprenori, în care aceștia își desfășoară activitatea și împart resursele și experiențele puse la dispoziție membrilor și între aceștia. În același timp, reunește antreprenori cu experiență și profesioniști din diferite domenii, care pot oferi consultanță și suport pentru tinerii care doresc să își deschidă un start-up sau care au nevoie de servicii de consiliere și orientare personală și profesională.
De asemenea, Youth HUB se adresează tinerilor antreprenori, prin furnizarea directă a acestor servicii și prin organizarea de diverse evenimente cu caracter educaţional, motivaţional şi inspiraţional.
Spațiul Youth HUB este compartimentat special și creativ pentru birouri deschise de lucru, care pot găzdui până la 25 de persoane, în același timp, întâlniri și ședințe private/restrânse, de până la 10 persoane, dar și pentru organizarea de evenimente, cu o capacitate de până la 70 de participanți, în mansarda noastră.

Concept

Echipă

Youth HUB este o structură de economie socială, dezvoltată de către Forumul Tinerilor din Romania, “INCLUZIV – O sansa pentru grupurile vulnerabile”, ID 147841, finanțat prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 6 “Promovarea Incluziunii Sociale”, Domeniul major de interventie 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale”.

De obicei raspundem in 24 de ore, exceptie facand weekend-urile. Toate adrese de email sunt pastrate confidential si nu veti primi spam sub nicio forma.

Multumim!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty