Curs – Online de la A la Zen

Pe 5 și 6 noiembrie avem o noua ediție a cursului Online de la A la Zen! Doua zile întregi de informatii esentiale despre proiectele online, pe care le vom parcurge in patru module.

• Definirea publicului țintă, noțiuni de user experience, ghid de planning al unui proiect online

• Cum se construiesc obiceiurile în online, la ce reacționează publicul, personas si inchidem cu un scurt ghid de wireframing

• Ce fel de și cât content producem pentru audiența noastră, unghiuri de abordare și canale de comunicare, instrumente de măsurare a performanței în online

• Etapele de dezvoltare a unui site sau aplicatii web, de la click la server sau cum functioneaza un site, cum comunicam eficient cu programatorii, metodologii de lucru pe care le poti aborda pentru a mentine controlul si a fi sigur ca mergi in directia buna

Mai mult, pe langa toate lucrusoarele acestea, fiecare dintre voi va beneficia de consultanta individuala gratuita și multe tips&tricks pentru businessul sau proiectul sau, in limita a 10 de ore pe care le consuma cand doreste.

 

Cui se adreseaza acest curs:
Web Development Agencies
web dev agencies
Startuppers
Business_1
Small Business Owners
Imprimir
Project Managers
Print
 
ONG People
NGO
Marketing People
Basic RGB
Bloggers & Content Editors
social2_07
Account Managers
Butterfly Collection
 

Tot ce ai nevoie pentru a pune pe picioare un proiect online.


Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Early Bird
(PLATA PANA PE 7 SEPTEMBRIE
)

10 Ore consultanta gratuita post-eveniment

Suport de curs

Coffee Break

Pranz

€130

ONE TIME FEE

Student

10 Ore consultanta gratuita post-eveniment

Suport de curs

Coffee Break

Pranz

€100

ONE TIME FEE

1 Persoana

10 Ore consultanta gratuita post-eveniment

Suport de curs

Coffee Break

Pranz

€175

ONE TIME FEE

2 Persoane

15 Ore consultanta gratuita post-eveniment

Suport de curs

Coffee Break

Pranz

€300

ONE TIME FEE

3 sau mai multe persoane 

15 Ore consultanta gratuia post-eveniment

Suport de curs

Coffee Break

Pranz

Contacteaza-ne pentru o oFerta personalizata

Trainerii Cursului: Online de la A la Zen

 • Adina Madarasz – Curs: Online de la A la Zen

  Pentru mine a fost o experienta dintre acelea pe care vrei sa le repeti. Pentru ca asa poti creste. M-a motivat, mi-a dat pene de pus pe aripi. Mi-au placut explicatiile primite si faptul ca mai tot ce s-a prezentat acolo a fost chiar si pe intelesul meu, o novice intr-ale online-ului, venita sa vada cum se asezoneaza A-ul cu B-ul, surprinsa la final ca a reusit sa ajunga pana la ultima litera. Si am fost ZEN. M-au bucurat entuziasmul si implicarea Oliviei, faptul ca am simtit-o “umar la umar’, flexibila si adaptata nevoilor si intrebarile noastre. M-am simtit ca la scoala in cel mai placut mod cu putinta, probabil cel mai bun tip de “scoala altfel”. Multumesc pentru tot, spor si drag de toate!

 • Alina Ciotarnel, WebDigital

  De la prima intalnire, am incredere in Olivia ca stie ce spune si mi-au placut ideile ei de campanii si de implementare a teoriei.

 • Carmen Paramon

  ‘ Cea mai misto chestie cand mergi la un curs e sa simti ca cel ce ti-l preda e un prieten de-al tau. Asta pentru ca reusesti sa te destinzi la cursul respectiv si sa absorbi informatia mult mai repede si cu mintea relaxata. Exact asta a fost senzatia pe care am trait-o la cursul tinut de Olivia si Mihnea. Doi traineri super faini si relaxati care mi-au creat impresia ca ma aflu intr-o discutie din care am luat o gramada de informatii utile, fara efort, fara sute de notite si care, cu siguranta, mi s-au intiparit in memorie mult mai usor si mai adanc decat daca ar fi venit fortat. Cursul mi se pare ideal atat pentru un incepator pentru ca discutiile pornesc de la notiunile introductive/de baza, cat si pentru cel ce cunoaste deja bine mediul online, intrucat se trece printr-o abordare interactiva la secrete, cifre si notiuni complexe ale acestui domeniu. Felicitari pentru abordare, subiecte si vibe-ul vostru placut!’

 • Beatrice Galatanu   –    Business Owner/ HR Trainer at ☞ My HR Lab

  Olivia is a very good trainer, always eager to help and share all her knowledge to others. I learned interesting new things in her Online Content Writing course and I strongly recommend it to anyone who’s interested to have at the end of the day a content writing strategy for your website or blog. The materials were nicely structured and very easy to follow. If you want to learn new things about online, websites, content writing, Olivia is for sure the person you need to contact.

 • Alexandru Arama  –   Head of Business Development at UniCredit Leasing

  When I met Olivia I was managing my online project for over an year. I was in a very confused moment, not knowing what I knew and what I didn’t in order to further develop the website. The 2 days intensive training was a breakthrough, extremely practical and relevant for my development needs. I started an action plan wright away and Olivia was close enough to further streamline my actions. She was really responsive and proactive and, what probably counted the most, I really felt she cared.

Trainerii Cursului: Online de la A la Zen


Olivia Vereha


Potrivit celor care ma cunosc, vorbesc mult despre ce fac si putin despre cine sunt. Imi place sa cred ca nu este un defect. Am studiat si practicat jurnalismul, dar dupa 9 ani de munca (prin redactii precum romanialibera.ro, casamea.ro, managerexpress.ro, incomemagazine.ro, academiacatavencu.info), pot sa spun ca sunt mai degraba pasionata de UX decat sunt un geek al cuvintelor. Din 2012 ofer consultantă pe dezvoltare online pentru tineri antreprenori, ONG- uri si studenti si sustin traininguri si workshopuri despre usability, UX, strategii editoriale și content writing.

În 2016 sunt redactor-sef Insight TAROM, sunt serioasa pe Manager Express, sunt UX la Code4Romania si sustin lunar (open sau in-house) cursul Online de la A la Zen. 

Ma gasiti pe FacebookInstagram si LinkedIn. (ok, si Twitter)


Francisc Boicu


Am 32 ani. Pasionat de programare de la varsta de 9 ani. Din dorinta de a crea lumi virtuale, am fost implicat in mai multe startup-uri de gaming cum ar fi Anno Labs si GH Games. In timpul liber experimentez diverse concepte de joc si incerc sa rescriu mediul inconjurator in universul gaming-ului. Constant gasesc similaritati intre programare si viata reala si incerc sa dezvolt solutii pentru a rezolva probleme reale.

Imi place mancarea buna si recitesc periodic 1984 de George Orwell.

De obicei raspundem in 24 de ore, exceptie facand weekend-urile. Toate adrese de email sunt pastrate confidential si nu veti primi spam sub nicio forma.

Multumim!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty