IELTS Writing Seminar

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/04/2016
09:00 - 14:30

Mansarda Youth HUB


IELTS Writing Seminar

Doriți să susțineți testul IELTS și aveți dificultăți de redactare a celor două texte de la secțiunea “Writing”? Sunteți interesați de criteriile publice de evaluare a testului și de modul în care cunoașterea acestora vă poate conduce la nota de care aveți nevoie pentru a fi acceptați la studii într-o universitate din străinătate?

Scopul seminarului “IELTS Writing (Tasks 1 and 2)” este de a clarifica cele mai importante aspecte ale acestei secțiuni a testului și de a oferi exemple de situații care pot îmbunătăți semnificativ scorul, atunci când principala problemă nu este cea lingvistică. Se va lucra pe o varietate de modele de subiecte specifice testului și se va face referire constant la versiunile publice ale criteriilor de evaluare pentru cele doua texte.

Participanții vor primi feedback în timp real, precum și în săptămâna de după seminar, când vor fi invitați să trimită pe e-mail câte un exemplu de text pentru fiecare subiect în parte. Profesorul va evalua răspunsurile conform criteriilor publice și va trimite feedback scris în timp de trei zile lucrătoare de la data primirii lor. De asemenea, la cerere, va face sugestii cu privire la ariile care trebuie îmbunătățite pentru obținerea notei de care fiecare participant are nevoie pentru a fi acceptat de instituția la care dorește să studieze.

Pentru înregistrare, accesaţi următorul formular: link formular pdf

Cine predă?

Alice (Cojocaru) Istrate are o experienţă de aproape 20 ani în predarea limbii engleze generale și vocaționale, dar și în domenii educaționale specializate, precum testările internaționale și formarea profesională a profesorilor de limbă engleză. Alice a lucrat în învățământul de stat și privat, precum și pentru British Council România. Este, de asemenea, examinator al probelor scrise şi orale ale unor certificări internaţionale.

De obicei raspundem in 24 de ore, exceptie facand weekend-urile. Toate adrese de email sunt pastrate confidential si nu veti primi spam sub nicio forma.

Multumim!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty