FuckUp Nights Bucharest – Vol. II powered by Youth HUB

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/02/2016
19:00 - 22:00

Mansarda Youth HUB


FuckUp Nights Bucharest - Vol. II powered by Youth HUB

Fuckup Nights: spațiu pentru poveștile întreprinzătorilor români care au depășit eșecul

România are printre cele mai ridicare procente de oameni care doresc să fie antreprenori din Europa, însă nu la fel de bine stă și la capitolul conversiei acestei inteții în proiecte sustenabile. În spatele acestui rezultat stau lucruri precum gradul scăzut de inovare, finanțarea aparent dificlă și nu în ultimul rând, teama de eșec, de consecințele lui și prejudecățile noastre.

 

Despre cum eșecul deschide căi neașteptate către succes

Poveștile antreprenorilor de succes sunt aplaudate și se bucură de atenția mass-media. Imaginea antreprenoriatului a devenit ecoul unui mesaj trunchiat. Cum ar arăta știrile dacă în locul succesului ar fi prezentate poveștile celor 10 fail-uri care l-au precedat?

La Fuckup Nights creăm spațiu pentru poveștile întreprinzătorilor români care au depășit eșecul,

făcând loc în acelși timp pentru învățare, umor și interacțiune. Ascultăm povești reale într-un mediu

informal unde prejudecățile nu sunt niciodată invitate. 3 sau 4 vorbitori ne împărtășesc din experiența proiectelor pe care le-au “dat de gard” sau pur si simplu nu au mers conform planului si ne răspund la întrebări precum: Ce nu a mers bine? Ce au învățat? Ce ar face diferit?

La sfârșit, după ce ne-am convins că eșecul este o etapă normală în drumul către succes, deschidem seara de networking la YouthHUB.

Speakeri Fuckup Nights Bucharest Volume 2

Andrei Dunuță Fondator Self Trust Academy (companie de traininguri axate pe vânzări, public speaking, leadership şi dezvoltare personală) & Speaker motivational la Salvați Copiii și Fundația Calea Victoriei

Sorin Axinte Founding member la Romanian Business Leaders Foundation si Managing Partner at GLUE (companie de strategie de branding si comunicare)

Mihai Cana HR Consultant la Trend Consult Group

Andreea Călugărescu Recruitment Lead la Rinf Temps

De ce să vii la Fuckup Nights?

Fiecare Fuckup Nights e diferit, pentru că fiecare poveste e unică, personală, și reprezintă o doză de curaj. Diferența dintre Fuckup Nights (FUN) și alte evenimente cu și despre antreprenori și proiecte este că FUN promovează la nivel mondial cultura depășirii prejudecăților, intr-o comunitate de prieteni. Dacă ești în căutarea inspirației, dornic să faci networking de calitate, dacă vrei să-ți validezi ideile sau pur și simplu să participi la un eveniment diferit.

Primul FuckUp Night a avut loc în Mexic în anul 2012. De atunci, ne strângem în fiecare lună în peste 140 de orașe din întreaga lume pentru a bea o bere și a asculta trei povești despre eșec. Din decembrie 2015 ne strângem și în București. Hai și tu, alături de prietenii tăi!

Data: vineri 26 februarie

Locația: YouthHUB, Str. Ion Neculce nr .74, Corp B, Sector 1, București

Detalii despre acces la http://bit.ly/BiletFUNvol2

Mai mute informații pe www.fuckupnights.com/bucharest

De obicei raspundem in 24 de ore, exceptie facand weekend-urile. Toate adrese de email sunt pastrate confidential si nu veti primi spam sub nicio forma.

Multumim!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty