Atelierele de Jurnalism Carevasăzică

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/03/2016
10:00 - 18:00

Mansarda Youth HUB


Atelierele de Jurnalism Carevasăzică

De cele mai multe ori avem nevoie de confirmarea celorlați pentru a continua să scriem și de aceea apelăm la oameni cu experiență. În acest sens, Carevasăzică ți-a pregătit, alături de cei mai buni jurnaliști și editori, o serie de ateliere și o conferință motivațională prin care să îți îmbunătățești scriitura și să descoperi în profunzime jurnalismul.


5 martie – atelierul de interviu cu Cristina Bazavan la Youth Pub, de la ora 10 și de reportaj cu Attila Biro, de la ora 14.

6 martie – Living Library în care participanții își vor cunoaște editorii, la Youth Pub, începând cu ora 12.

La final, articolele apar în revista Carevasăzică sau pe site.

Pentru Atelierele de Jurnalism completează formularulhttps://goo.gl/fYXsYG . Nu uita să dai Submit! Nu râde, chiar se mai întâmplă. Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Te așteptăm la conferință indiferent dacă te înscrii la ateliere sau nu. Este important pentru noi să împărtășim această experiență cu toți cei care sunt interesați de jurnalism și de întreg procesul prin care trece o revistă până ajunge în mâinile cititorilor.

https://www.facebook.com/events/913798152050104/

De obicei raspundem in 24 de ore, exceptie facand weekend-urile. Toate adrese de email sunt pastrate confidential si nu veti primi spam sub nicio forma.

Multumim!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty