Te vrem în echipa Youth HUB! Căutăm „THE Sales Hero” (Eroul nostru în vânzări)

image
De Youth HUB pe Thursday, April 14 th, 2016 in

 

Job-ul este unul part-time (4 ore), remunerat și se va desfășura la sediul Youth HUB din București.

Youth HUB este cel mai nou spaţiu-comunitate de co-working, networking, oportunităţi şi resurse pentru tineri antreprenori (adică tineri care pun chestii „pe picioare”/aduc ideile în fapt, nu doar business-uri) şi „builders & doers”, ca pol de resurse unde să îşi poată acoperi toate nevoile pe care le au la început de drum şi „cuib” în care să îşi valorifice întregul potenţial al ideii şi din care să îşi ia zborul odată ce şi-au stabilizat start-up-ul/iniţiativa.

Oferim de la spaţii de lucru, întâlniri şi evenimente şi până la resurse de know-how, servicii de consultanţă şi oportunităţi de training şi dezvoltare pentru comunitatea noastră, iar acum te căutăm pe tine, Eroul nostru în vânzări, care să devii mândru de ceea ce facem la Youth Hub şi să convingi alte persoane că merită se se alăture comunităţii Youth Hub.

  • Dacă…
  • Eşti meşter sau poate încă ucenic în tehnicile persuasiunii şi simţi că vânzările ţi se potrivesc;
  • Ştii despre şi crezi în conceptul de HUB;
  • Știi deja cum să prospectezi piaţa astfel încât să ajungi cât mai aproape de potenţialii tăi clienţi;
  • Te entuziasmează vorbitul la telefon, cu sens şi chiar îţi face plăcere să contactezi noi persoane fără să ai trac, ci „cu zvâc”;
  • Vorbeşti liber, eşti coerent şi voios atunci când interacţionezi cu persoane noi;
  • Îţi gestionezi agenda şi calendarul cu uşurinţă pentru că eşti bun la managementul timpului;
  • Poţi personaliza oferte, pe profilul şi pe nevoile clientului;
  • Te simţi în largul tău când mergi la o întâlnire şi ştii cum să pui problema în cadrul acesteia;
  • Te interesează să contribui la un concept şi o comunitate în creştere

…înseamnă că eşti omul în care dorim să investim pentru a ne duce povestea cât mai departe posibil, în rândul tinerilor întreprinzători care au nevoie de ceea ce Youth Hub oferă!

Nu credem în profiluri sau tipare universale, dar ne aşteptăm să ai cunoştinţe şi abilităţi în domeniul menţionat astfel încât să dezvolţi vânzările la Youth Hub.

Dacă eşti Eroul pe care îl vrem alături de noi, trimite-ne CV-ul tău, alături de un text de 5 rânduri în care îţi expui motivaţia de a te alătura echipei noastre şi alte 5 rânduri prin care exprimi de ce consideri că oamenii ar trebui să se alăture comunităţii Youth Hub. Exprimă-te într-un mod unic, prin care să ne convingi să cumpărăm de la tine.

…toate astea la adresa office@youthhub.ro, cu subiectul „Erou în vânzări @ Youth HUB”, până la 20 aprilie (inclusiv), unde ne poţi trage de mânecă şi pentru alte detalii.

Spor şi inspiraţie la aplicaţie! 🙂

Echipa Youth HUB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De obicei raspundem in 24 de ore, exceptie facand weekend-urile. Toate adrese de email sunt pastrate confidential si nu veti primi spam sub nicio forma.

Multumim!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty