Cum a fost la prima editie Seven O’clock Networking Events?

image
De Youth HUB pe Monday, March 07 th, 2016 in

Seven O’clock Networking Events a debutat pe 3 Martie 2016 si va avea loc din doua in doua saptamani, joia, la sediul Youth Hub. Seria de evenimente Seven O’clock Networking  isi propune sa raspunda principalelor nevoi pe care le au tinerii debutanti in propria aventura antreprenoriala, totul intr-o atmosfera prietenoasa si inconjurati de aromele si mirosul ceaiului.

Pentru a avea parte de o experienta de networking memorabila, invitatul special al primului eveniment din seria Seven O’clock Networking Events a fost Paul J.R. Renaud, Executive Coach si autor al cartii „A Networking Book”. Paul Renaud a vorbit despre cele mai bune tehnici de networking, cat si despre beneficiile conectarii cu alte persoane. Cu peste 31 de ani de experienta profesionala, 15 dintre ei reprezentand functii executive in companii din 10 tari, Paul Renaud este Executive Coach calificat pentru orice nivel de management, cu specializare in optimizarea performantei.

Participarea la aceasta prima editie a fost gratuita.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De obicei raspundem in 24 de ore, exceptie facand weekend-urile. Toate adrese de email sunt pastrate confidential si nu veti primi spam sub nicio forma.

Multumim!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty