8 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre munca într-un HUB!

image
De Youth HUB pe Tuesday, March 29 th, 2016 in ,

Să fii antreprenor la început de drum e o mare provocare, mai ales atunci când trebuie sa livrezi credibilitate, un lucru esențial pentru un tânăr antreprenor visător.

Ca ființe umane, avem 2 tipuri de nevoi, conform teoriei lui Abraham Maslow: de bază și superioare, iar a lucra într-un spațiu de coworking ajută mult la satisfacerea nevoilor superioare, care presupun interacțiunea cu oameni asemănători, apartenența la un “trib” de antreprenori motivați și susținerea din partea lor.

După 6 luni de lucrat prin Starbucks, am început un parteneriat de membership cu Youth HUB, un loc în care lucrez cu motivație și pasiune la afacerea mea.

Aș vrea sa împărtășesc care sunt cele mai interesante beneficii pe care mi le-a adus noul spațiu în care îmi desfășor ativitatea.

  1. Sunt mai #productiv: pot ajunge și pleca la orice oră, ceea ce îmi crește exponențial timpul de muncă și productivitatea.
  2.   Sunt mai #important: deja îmi văd munca într-o altă lumină de când sunt aici. Lucrurile evoluează într-un mod profesional.
  3. Sunt în #control: dețin 100% controlul activităților mele, la orice oră și în orice zi. Chiar și în unele zile de weekend când lucrez cel puțin 3-4 ore.
  4. Sunt parte a unei #comunități: când mă văd înconjurat de oameni asemănători mie, mă simt inspirat.
  5. Sunt mai #conectat: atunci cand am nevoie de o informație,, îmi întreb colegii antreprenori dacă mă pot ajuta. Și, de multe ori, cineva are o soluție sau cunoaște o persoană cu o soluție.
  6. Sunt mai #echilibrat: rareori lucrez acasă, unde e locul meu de relaxare și energizare. Delimitez bine viața personală de cea profesională datorită noului loc de muncă.
  7. Sunt mai #energizat: când lucrez cu alți oameni lângă mine, îmi crește instant energia.
  8. Sunt mai #profitabil: cheltuiam destul de mulți bani pe cafeaua de la Starbucks și pentru întâlnirile în restaurante și, dacă fac un calcul, acum economisesc mult mai mulți bani.

Îmi place să cred ca un HUB nu e despre birouri, cafea sau săli de conferințe. E despre un mediu în care să îți menții motivația, care te ajută să gasești pasiunea în tot ceea ce faci și care te îți permite să progresezi în fiecare zi spre visul tău.

Veronel Guiman este CEO&Fondator VMotivation, lucrează cu antreprenori, manageri și performeri care sunt interesați să aibă motivație crescută la nivel personal, profesional și organizațional. Are 3 ani de experiență în domeniul motivației, fiind fondatorul serviciului SMS Motivațional Gratuit și autorul cărții „Dușul cu Motivație”.

Veronel Guiman este membru al comunității Youth HUB,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De obicei raspundem in 24 de ore, exceptie facand weekend-urile. Toate adrese de email sunt pastrate confidential si nu veti primi spam sub nicio forma.

Multumim!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty