►FamilyTime@YouthHUB: networking creativ pentru intreaga familie!

image
De Youth HUB pe Thursday, March 03 rd, 2016 in , , ,

Evenimentul FamilyTime@Youth HUB, care a avut loc pe 1 Martie, a reunit familii frumoase, dornice sa impartaseasca experiente profesionale de viata.

Activitatile din cadrul evenimentului au fost dedicate fiecarui membru al familiei, de la atelierul de distractie pentru copii, pana la sesiunea de networking pentru mame si activitatea creativa pentru tati.

Astfel, copiii s-au adaptat imediat mediului YouthHUB, jucandu-se neincetat pe parcursul intregului eveniment, ghidati in permanenta de catre voluntarele noastre..

In cadrul sesiunii de networking pentru mamele antreprenoare, discutiile au avut ca punct de plecare tipul de activitati pe care le desfasoara si provocarile cu care se confrunta zi de zi.

In paralel, tatii au pregatit in cadrul activitatii creative, buchete de flori, reusind sa surprinda astfel toate femeile prezente la eveniment.

Imaginile de mai jos surprind foarte bine atmosfera vesela a serii.

Multumim tuturor familiilor pentru participarea activa!

ATELIER DE DISTRACTIE PENTRU CEI MICI

SESIUNE DE NETWORKING PENTRU MAME

ACTIVITATE CREATVA PENTRU TATI

PHOTO CREDIT: The Moment Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De obicei raspundem in 24 de ore, exceptie facand weekend-urile. Toate adrese de email sunt pastrate confidential si nu veti primi spam sub nicio forma.

Multumim!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty